Usluge

Dom za stare Zeleni Dom obezbeđuje smeštaj pokretnih, polupokretnih i nepokretnih lica. Našim korisnicima nudimo luksuzan, udoban i bezbedan smeštaj u novom kvalitetno gradjenom objektu, sve to zajedno sa jako pristupačnom cenom i najvišim standardima izdvaja nas i smešta u vrh ponude domova za stara lica u Srbiji.

Svojim korisnicima pružamo svu neophodnu negu, a da bi zadovoljio i najviše standarde dom za stare Zeleni Dom pažljivo je odabrao vrhunske profesionalce za svoje osoblje koje je uvek tu za njihove potrebe. Tim ljudi koji 24 časa dnevno vodi računa o našim korisnicima sačinjavaju : domski lekar, fizioterapeut, medicinske sestre, socijalni radnik, negovateljice, radni terapeut, kuvari, spremačice i domar. Naravno ako postoji potreba uvek smo spremni da angažujemo i ostale specijaliste iz svih oblasti medicine kao i angažovanje frizera, pedikira, manikira .itd. Potrebno je samo da naš korisnik poželi i mi ćemo pozvati naše spoljne saradnike.

Raznovrsna, zdrava i bogata ishrana pod nadzorom nutricioniste i spremljena od strane profesionalnog kuvara prilagođena je zdravstvenom stanju naših korisnika.

Od dana kada korisnik dodje u naš dom specijalno obučeno osoblje ima zadatak da se upozna sa dotadašnjim društvenim životom korisnika, njegovim željama i očekivanjima i da to kasnije što bolje iskoristi kako bi se apsolutno eliminisao osecaj usamljenosti i samoće.

Smeštaj je uredjen po svetskim standardima, sobe su prijatnih i opuštajućih pastelnih boja, takođe su opremljene i tv aparatima, udobnim krevetima i mestom za odlaganje ličnih stvari. Korisnicima su na raspolaganju trpezarija, dnevni boravak kao i lepe, prostrane terase i dvorište.

Dom za stareDom za stareDom za stare